Corona - HHC'09

Corona

Om te voldoen aan de huidige maatregelen en protocollen vanuit de overheid en de KNVB hanteert ook HHC’09 de volgende maatregelen.

  • Vanaf zaterdag 13 november zal er bij de toegang tot het terrein bezoekers/ spelers vanaf 18 jaar gevraagd worden naar een geldige QR-code in de Corona check app, of een geldige Corona check test (geldigheidsduur 24 uur) en een geldig legitimatiebewijs. Vervolgens krijg je een polsbandje met datum voor de toegang op die dag. Je kunt daarmee de kantine in en gebruik maken van andere binnenruimtes (kleedkamer, toiletten). Voor personen geldt dat in de kantine een zitplaats verplicht is.
  • Zonder een Corona test bewijs of QRcode ben je ook welkom alleen dan enkel buiten. Dit betekent geen toegang tot de kantine, kleedkamer en/of toiletten.
  • De kantine is enkel op zaterdagen en zondagen geopend voor bovengenoemde personen en sluit uiterlijk om 17:00 uur.
  • Spelers, trainers en overige personen worden verzocht na de training of de wedstrijd het sportpark zo spoedig mogelijk te verlaten.
  • Publiek is helaas niet welkom. Hierop geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en overige vrijwilligers met die op dat moment een functie uitvoeren. Wij vragen jullie om het aantal rij- ouders tot het minimale te beperken.

In het gebouw/kantine gaan wij hier passief op controleren. Op deze wijze geven wij een passend gevolg aan de ontstane omstandigheden zoals opgelegd door de overheid en gelden tot 19 december 2021.

Denk er aan dat alle vrijwilligers die op een club werken/ helpen, vrijwilligers zijn en deze regels niet gemaakt hebben en graag met respect behandeld willen worden. Dus behandel deze mensen net zoals jezelf behandeld zou willen worden.

Let op: ga je naar een andere club als speler en/of toeschouwer vergeet dan ook niet dat zij ook de bovenstaande regels moeten hanteren. 

Mochten er vragen zijn mag je natuurlijk contact opnemen met de verantwoordelijke binnen het bestuur voor alle Corona gerelateerde vragen 06-248 31 474. 

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van HHC’09
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!